27 Aralık 2010 Pazartesi

bir dalga olarak beklenti

Aynı tek'in aynı anda birden çok yerde bulunması ancak onun dalga olmasıyla mümkün oluyorsa, herhangi bir nesne ya da insan gibi bir parçanın aynı anda birkaç yerde olması için geçirmesi gereken bir değişimin imkansızlığının şu ana kadar kabul edilmiş olması gerekir.

Dönüşümü başlatmak için kurgusal olarak inanmak gerektiği kesin hükmü bilimin önemli dayanaklarından biri olarak kabul edilmiş olabilir.

Bir parçanın frekans ile taşınması yani yön değişimi için nasıl bir temsil gerekir?

10 katlı bir bina düşünelim. Son kata mutlaka ulaşması gereken ve zorunlu olan herşey gibi mutlaka ulaşacak olan başka bir insanda bu binanın 20 katlı olduğu inancı oluşturulabilirse zorunlu olduğunu söylediğimiz için bütün hareket gereklilikleri(enerji, azim...) 20 kata ulaşacak şekilde paylaştırılacaktır komuta tarafından.

10. kata kadar yarısı kullanılacak olan bu gerekliliklerin diğer yarısının yok olamayacağı enerjinin var ya da yok edilemeyeceği bilgisinden dolayı kesin olarak görülüyorsa komutanın paylaştırdığı diğer kısım bir şekilde yön değiştirecektir.

Bu yön değiştirme sonucunda her ne oluyorsa bu oluşun kaynağı dalgaya dönüşümdür.

Bir parça olan kas gücünün yarısı kullanıldıktan sonra kullanmaya devam etmeye gerek olmayan diğer kısmı belki de mutluluğa dönüşecektir ve buradan parçayı, dalgaya dönüştürebileceğimizi de görmüş oluruz.

Işınlanmayı engelleyen şey neydi?

27.12.2010 Saat 19:19

Üç Beş Arkadaş tarafından 27.12.2010 Saat 19:19 kuruldu